Fantastische alternatieve locatie Amsterdam

Connect Generations heeft tientallen studenten een plek geboden in De Drie Hoven in Amsterdam. Het leegstandbeheer van deze locatie kwam deze week definitief tot een eind. Een deel van de studenten heeft nu een nieuwe kamer op een nieuwe locatie, Vondelstede. Dit is een fantastische plek, direct naast het Vondelpark!

In ruil voor een lage huur doen de studenten vrijwilligerswerk in allerhande projecten in de buurt. Op deze manier verbindt Connect Generations generaties met elkaar, bestrijden we eenzaamheid en komen de studenten gestimuleerd maatschappelijk relevant te zijn. 

Op 2 juli tekenden we het contract voor leegstandbeheer met Amsta (eigenaar Woonzorg Nederland). Diezelfde dag nog betrokken de studenten de nieuwe locatie.

Je bent student, je wilt omzien naar je medemens en je zoekt een betaalbare kamer. Is dat op jou van toepassing? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Dan gaan we in overleg met jou op zoek naar een geschikte plek.

Contact met Jeanne?

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties