Een mooie dynamiek tussen generaties

Wat betekenen studenten voor bewoners en het personeel?

Winst voor alle partijen

Connect Generations is een eigentijdse organisatie met hart voor zorgprofessionals en studenten

Een woonstudent geeft meerwaarde aan uw zorgorganisatie. Denk aan een levendige sfeer, persoonlijke aandacht voor de bewoners: toename van het welzijn en afname van de werkdruk

Testimonial door student - Connect Generations

+ Toename van het welzijn

+ Verminderde eenzaamheid

+ Afname werkdruk

Student Willard over zijn band met mevrouw Westerkamp

‘Er zijn erg veel lieve bewoners in De Drie Hoven waar ik graag een praatje mee maak. Toch is er een bewoonster waar ik extra graag langs kom, omdat ze eigenlijk een beetje mijn oma in Amsterdam is. Met mevrouw Westerkamp praat ik over van alles en ze is altijd erg geïnteresseerd in wat ik allemaal doe.
Zelf gaat mevrouw Westerkamp erg mee met de tijd. Ook vind ik het altijd erg leuk om te horen over haar reizen, omdat ze op heel wat mooie plaatsen is geweest.

Wat ik altijd heel erg lief vind van mevrouw Westerkamp is haar bezorgdheid over mij. Als ik bij haar langs kom vertrek ik altijd wel met iets lekkers. Ik doe dan graag weer boodschappen of haal ik tijdschriften op het Sierplein.

Ondertussen ben ik dus een bekend gezicht geworden voor mevrouw Westerkamp, behalve toen ik pas mijn haar niet had gedaan na het douchen, toen herkende ze mij eerst even niet. Daar hebben we achteraf wel om kunnen lachen.’

Willard

Gitta Klopper - contactpersoon Connect Generations

Stel uw vraag aan Gitta

Waarin onderscheiden wij ons als Connect Generations?

Wij onderscheiden ons als CG door het begeleiden van de student tijdens hun verblijf binnen de organisatie.
“Na 1, 3 en 6 maanden vinden er evaluatiegesprekken plaats, waardoor er afstemming is op de dagelijkse gang van zaken en doorontwikkeling van het programma vanuit gezamenlijk draagvlak en we snel kunnen inspelen op gebeurtenissen. Wij ontzorgen u in het begeleiden van de student. Via het Connect Dossier hebt u in één oogopslag inzage in de uren en werkzaamheden van de studenten.”

Een impressie

Mevrouw Dorenstouter over student Naomi

"Connect Generations ontzorgt"

“Thuis deden we altijd veel spelletjes, op verjaardagen en zo. Kaarten, sjoelen, legpuzzels…

Toen Naomi naast me kwam wonen heb ik haar meteen bij mij uitgenodigd om samen een kopje thee te drinken. We hebben gepraat over waar ze vandaan komt. Toen bleek dat ze ook van spelletjes houdt.

Onder in de kast heb ik een heleboel spelletjes. Mens Erger Je niet, Rummikub, Trio Minos… Klaverjassen wil Naomi ook graag leren. We gaan in De Drie Hoven een klaverjas-clubje met bewoners en studenten oprichten.”

Mevrouw Dorenstouter

+ Ontlasten van uw professionals (jobcarving)

+ De screening en begeleiding verzorgen wij voor u, maar u behoudt de regie

+ Als vrijwilligers naar huis gaan, zijn de studenten aanwezig. Denk aan de avond en het weekend

(Bel)afspraak met Gitta?

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties