Student: “Een onvergetelijke ervaring”

Ik heb in totaal 1,5 jaar bij Stichting Sint Jacob Bosbeek mogen wonen na plaatsing door Connect Generations. Dit was voor mij de ideale situatie. De locatie ligt in Heemstede op een prachtig terrein in het bos. Daarnaast was het praktisch omdat je binnen een half uur op de fiets in Haarlem bent waar ik mijn opleiding Sportkunde heb gedaan.

Mijn tijd daar was ontzettend leuk en waardevol. Van het contact met de andere woonstudenten, het personeel en natuurlijk de bewoners. Er zijn zoveel leuke momenten geweest binnen het huis! Van helpen bij activiteiten, zelf activiteiten opzetten met de andere studenten, met bewoners op de duofiets, heerlijk een rondje wandelen door de tuin, kletsen, spelletjes doen en nog veel meer. De bewoners waarderen ons en zijn blij met de aandacht die we hen kunnen geven.

Foto Thomas - Connect Generations
Thomas
Woonzorgcentrum Bosbeek - Connect Generatinons

Naast een woning tijdens mijn studie heeft wonen op Bosbeek me nog meer opgeleverd. Ik heb een stage kunnen doen bij de organisatie en zelfs na afloop een baan aangeboden gekregen. Het wonen in een verzorgingshuis helpt je te ontwikkelen en te groeien als persoon. Nu mijn opleiding is afgelopen is het voor mij tijd om een volgende stap te zetten en weer ruimte te geven voor de volgende student. Wie de volgende student ook moge zijn, het wordt een onvergetelijke ervaring!

Thomas

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties