"Mijn dochter en ik vinden het prettig dat er iemand in huis is en af en toe de boodschappen doet."

Wat betekent een inwonende student voor u?

Iedereen wint erbij

+ Tegenwoordig wonen vele mensen langer thuis

+ Prettig als dat goed lukt, maar soms is er sprake van lichamelijk ongemak of eenzaamheid

+ Een student in huis is dan een goede keuze

"De band tussen ons groeide..."

Toen ik als 18 jarige bij de oudere dame in huis kwam wonen, was de gezondheid en fysieke welstand van mevrouw redelijk goed. Deze is door de jaren heen langzaam achteruit gegaan. Het betekende dat ik wat meer dagelijkse hulp bood door boodschappen te halen, samen te koken en de afwas te doen.

Maar ook bij andere praktische dingen kan ik haar helpen. Bijvoorbeeld met wifi, de iPad of dingen opzoeken op internet. Regelmatig drinken we samen een kopje koffie. En mevrouw vindt het erg leuk als ik een liedje speel op haar piano.

Er is een vertrouwensband tussen ons gegroeid. Ik vind het een waardevolle tijd in mijn leven. Het is een mooie manier om naast mijn studie iets te betekenen voor een ander.

Chris

Stel uw vraag aan bij Gitta. Zij neemt contact met u op.

Gitta Klopper - Connect Generations

+ Samen leuke dingen doen
eten, film, theater...

+ Bevordert de veiligheid

+ Hulp bij kleine klusjes of de smartphone

Prettig thuis, student in huis - samen winkelen

Waarom Connect Generations?

"Connect Generations is er voor u"

Connect Generations heeft een bestand met gemotiveerde studenten die qua profiel aansluiten bij uw wensen. Deze studenten hebben het hart op de goede plaats.

De kracht van Connect Generations, is dat wij de student begeleiden bij het inwonend zijn. We organiseren het eerste gesprek en zijn daarbij aanwezig, zodat iedereen duidelijk de verwachtingen naar elkaar kan uitspreken en er afspraken kunnen worden gemaakt. Gedurende de hele periode dat de student bij u woont, geven we begeleiding. Daardoor is de slagingskans veel groter en het geeft u een veilig gevoel.

Er zijn veel voordelen te noemen van een inwonende student. Er komt meer reuring en gezelligheid in huis. Jullie kunnen samen leuke dingen doen, zoals een spelletje of een avondje uit. Samen koken en eten is gezelliger.

Een student in huis betekent ook meer veiligheid en een gerust gevoel. Daarnaast kan de student u helpen bij kleine klusjes. Denk aan computergebruik, af en toe een boodschapje doen of samen afwassen.

Inschrijfformulier voor prettig thuis, student in huis!


Waarin onderscheiden wij ons als Connect Generations?

Wij begeleiden de student van A tot Z.

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties