Zorgprofessional1

 

EEN STUDENT IN ONZE ZORGINSTELLING?
Verminder de zorgtaken, meer handen aan het bed, afname van de werkdruk, minder ziekteverzuim en verbetering van het woonklimaat. Een woonstudent geeft meerwaarde aan de instelling! Door hun hulp en aanwezigheid creëren zij een levendige sfeer, persoonlijke aandacht voor de bewoners, minder lichamelijke klachten van personeel en afname van de eenzaamheid. Connect Generations heeft tal van voorbeelden waarbij studenten boven verwachting bijdroegen aan een beter leefklimaat.

CONNECT GENERATIONS
Connect Generations is een eigentijdse organisatie die gericht is op het creeëren van een betere samenleving. We geloven dat mensen omringd moeten zijn door mensen en streven naar afname van eenzaamheid. Tevens creëren we een leerzame woonomgeving voor studenten zodat zij met een minimale studieschuld hun studie kunnen voltooien. 

IN DE PRAKTIJK
D.m.v. roosters worden de studenten ingezet en ontlasten hiermee de professionals, de zgn. "jobcarving" Eventuele volumereductie wordt benut. Elke zorginstelling heeft één- of meerdere beheerders. Deze behoudt de volledige regie. De screening, contracten en begeleiding van start tot finish verzorgen wij voor u. Het kost u niets, maar levert veel op!
PS - Een woonstudent? Een waardevolle bijdrage voor iedere zorginstelling!INFORMATIE
Wenst u vrijblijvend informatie? Dat kan. Klik op de BELMIJ knop. WIj nemen dan z.s.m. contact met u op. Wij zijn in bezit van prachtige recensies van mede professionals die u zijn voorgegaan. 

Uit onderzoek blijkt dat 62% van de oudere zich eenzaam voelt en bij jongeren is dit 33%. Door deze groepen met elkaar te verbinden ontstaat er een win-win situatie.

­