De werkwijze van Connect Generations.

stap1  Inschrijven1

De eerste stap is inschrijven. Je vult een formulier in en betaald een vast bedrag aan inschrijfgeld. Het inschrijfgeld houden wij zo laag mogelijk, maar is noodzakelijk aangezien wij als organisatie kosten maken bij het ontvangen, beoordelen en verwerken van jouw inschrijving.

Stap2  Screening

Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. We schrijven je in onze database en lezen aandachtelijk je inschrijfformulier door. Daarna kijken we waar we op dat moment een geschikte locatie voor jou kunnen vinden. Zodra we wat hebben gevonden, nemen we contact met je op middels een zogeheten 'screening-gesprek' (vaak via Skype)

Stap3  Bespreken

Zodra de screening heeft plaatsgevonden, nemen we contact op met de zorginstelling. We bespreken hun wensen en leggen mogelijke kandidaten aan hen voor. In de praktijk komt het zelden voor dat een zorginstelling iemand weigert. Toch hebben zij hierin volledige regie. Het gaat tenslotte om hun identiteit en dat van de bewoners.

Stap4  Bezichtigen

Als alles is besproken nodigen we je uit om de locatie te komen bekijken. Na deze bezichtiging wordt het contract getekend. Er zijn 2 contracten die je tekent. Één met de zorginstelling en één met Connect Generations. Deze contracten zijn door onze jurist goedgekeurd.  De contracten mag je vooraf rustig doorlezen. Vragen hierover kun je voor contracttekenen aan ons stellen.  Je betaalt aan Connect Generations een bemiddelingsbijdrage.

Stap5  Sleutel

Na het tekenen van het contract vindt de sleuteloverdracht plaats. Dat maken we altijd een beetje feestelijk. Het is een bijzonder moment omdat je vanaf dat moment op een unieke locatie gaat wonen en alle voordelen geniet van je kamer, de unieke locatie, de mede-bewoners en alle ervaringen die je hierbij op zult doen. Connect Generations blijft voor jou je aanspreekpunt. We komen periodiek langs en je kunt ons altijd bellen of mailen.

­