Nieuwe studentcoördinator!

Per december 2023 heeft Connect Generations een nieuwe studentcoördinator: Jeanne Westerduin.

Jeanne, van harte welkom!

Jeanne stelt zichzelf even voor:

“Hoi! Mijn naam is Jeanne Westerduin en vanaf december ga ik aan de slag als Student Coördinator bij Connect Generations. Ik ben 22 jaar oud en recent afgestudeerd aan de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling.

Als Student Coördinator ben ik onder andere betrokken bij de plaatsing van studenten en zal ik met hen meedenken over de mogelijkheden voor activiteiten in hun woongebouw of in de buurt. Ik ben enthousiast om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdagingen die bij Connect Generations op een kansrijke manier samenkomen!”

Jeanne Westerduin

Jeanne Westerduin - Connect Generations
Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties