Waar zijn kamers beschikbaar?

Mooie kamers beschikbaar voor positieve studenten die een bijdrage willen leveren aan de samenleving.

Doordat je 30 uur vrijwilligerswerk per maand verricht, beperk je je studieschuld en betaal je geen huur.

Connect Generations - plaatsen - zwart
Bodegraven
De Bilt
Driebergen
Enschede
Groningen
Haarlem
Harmelen
Heemstede
Hilversum
Nijmegen
Oss
Rotterdam
Weurt
Zeist
Zoetermeer

Bijzonderheden van de vrije plaatsen

(Mannelijke) student gezocht per 1 september!

In ‘Het Ouden Huis’ in Bodegraven komt er een mooi plekje vrij. Deze vrijwel nieuwe zorginstelling heeft ongeveer 40 bewoners, waaronder twee studenten van Connect Generations. We zijn op zoek naar een gezellige, enthousiaste woonstudent die op deze locatie van meerwaarde kan zijn. In ruil voor 30 uur per maand aan vrijwilligerswerk, woon je in een nieuwbouwappartement, waarbij keuken en badkamer gedeeld wordt met de andere twee studenten. Wil jij op deze manier ervaring opdoen en jouw steentje bijdragen aan de samenleving?

Dit gezellig woonzorgcentrum heeft nog ruimte voor één enthousiaste student die zich, samen met nog twee studenten, in wil zetten om het welzijn te verhogen van de ouderen.

Ruime studio’s beschikbaar op een centrale plek. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn goed te bereiken via het OV.

Je woont hier met meerdere studenten in een voormalig en gezellig verzorgingshuis. Je bent van betekenis voor de buurt, doordat je minimaal 10 uren vrijwilligerswerk per maand doet in de directe omgeving.

 

Mooie plek, waar al jaren lang woonstudenten van Connect Generations met veel plezier  wonen. De locatie ligt vlak bij het centrum en openbaar vervoer is op loopafstand.

Hier zijn ruime studio’s met eigen balkon beschikbaar in een seniorencomplex. Doel is om daar de gezelligheid te verhogen!
Er is plaats voor 2 studenten.

Het mooie dorpje Oss ligt dichtbij Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen, dus studeer je in een van deze steden? Dan is dit de kans om op een prachtige plek te wonen als student.

Contact met Gera?

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties