Waar zijn kamers beschikbaar?

Mooie kamers beschikbaar voor positieve studenten die een bijdrage willen leveren aan de samenleving.

Doordat je 30 uur vrijwilligerswerk per maand verricht, beperk je je studieschuld en betaal je geen huur.

Connect Generations - plaatsen - zwart
Amersfoort
Bodegraven
Bunschoten
De Bilt
Driebergen
Enschede
Groningen
Haarlem
Heemstede
Heythuysen
Hilversum
Heino
Nijmegen
Oss
Rotterdam
Zeist
Zoetermeer

Bijzonderheden van de vrije plaatsen

Student gezocht in De Bilt!
Binnenkort komt er een kamer vrij bij een zelfstandig wonende oudere dame in de Bilt, dichtbij Utrecht. We zoeken een betrouwbare student, die de veiligheid bevordert en waardoor deze mevrouw langer thuis kan blijven wonen. In ruil voor 30 uur vrijwilligerswerk per maand krijg je een woonplek met veel ruimte. Ben je geïnteresseerd, of wil je meer informatie over deze locatie, neem dan contact op met onze student coördinator!

Bij een kleinschalige zorgvilla in Driebergen komt er op korte termijn een kamer vrij voor een vrouwelijke student. Je woont hier samen met nog een andere woonstudent via Connect Generations. Samen woon je op de bovenverdieping in een statig pand in een mooie omgeving en dichtbij station/ busverbinding.
Je deelt de badkamer. Wat goed is om te weten; je moet door de kamer van de andere student om bij de eigen kamer te komen. Dit is voor eerdere studenten nooit als vervelend ervaren en zij hebben hier altijd goede afspraken over gemaakt. De keuken van de zorgorganisatie kan je gebruiken als keuken om te koken. Ook kan je gebruik maken van de wasmachine.

Je mag in deze kleinschalige zorgorganisatie 30 uren per maand vrijwilligerswerk verlenen in ruil voor een woonplek met veel ruimte. De vrijwilligerstaken zijn voornamelijk gericht op het helpen in de keuken met de maaltijdverstrekking aan de oudere bewoners. Het is belangrijk dat je minimaal 1 weekend in de maand beschikbaar bent. Mocht je geïnteresseerd zijn, schrijf je in of neem dan contact op met onze student coördinator.

Rond 1 maart 2022 komt er een plek beschikbaar.

Het betreft een compleet appartement, waar twee studenten kunnen wonen. De gehele bovenverdieping komt vrij. Beneden woont een jongen.
Je deelt de keuken en het sanitair en de tuin.
Studenten die muziek kunnen maken worden hier zeker gewaardeerd.

Dit verzorgingshuis staat bekend als huiselijk, zorgzaam en positief. Het biedt gespecialiseerde zorg aan 120 cliënten. Je woont hier met vier andere studenten.

Ruime studio’s beschikbaar op een centrale plek. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn goed te bereiken via het OV.

Je woont hier met meerdere studenten in een voormalig en gezellig verzorgingshuis. Je bent van betekenis voor de buurt, doordat je minimaal 10 uren vrijwilligerswerk per maand doet in de directe omgeving.

Er is een nieuwe locatie beschikbaar voor studenten in RRRRoterdam!
Het betreft een gezellige locatie in Crooswijk, één van de meest geliefde wijken in Rotterdam.
Het is rustig gelegen, maar ook dichtbij de winkels en de stad.
Er wonen zo’n 150 ouderen en er is plaats voor drie studenten.
Je hebt je eigen kamer met sanitair en kitchenette. Er kan gekookt worden in een ruime keuken en gebruik worden gemaakt van een wasmachine en droger.
Studenten met een zorgachtergrond hebben een pré.

Contact met Sytske?

Contact met Gitta?

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties