Even voorstellen...

Mijn naam is Sytske van Kampen. Per 1 augustus 2021 mag ik de taak van student coördinator op mij nemen bij Connect Generations. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een aantal zorgorganisaties waarbij ik verschillende doelgroepen cliënten mocht begeleiden. Mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, waarbij ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan mijn medemens, eindigde bij de mooie organisatie Connect Generations.

Wat mij erg aanspreekt bij Connect Generations is het verbinden van generaties. Ik werk graag mee aan de missie om eenzaamheid onder ouderen te verminderen door studentenhuisvesting.

Voor Connect Generations zal ik me voornamelijk richten op het contact tussen de studenten, de zorgorganisaties en Connect Generations. Dit start al bij de aanmelding en screening. Ik ben bereikbaar voor alle uiteenlopende vragen rondom wonen via Connect Generations.
Ook denk ik graag mee over het organiseren van passende activiteiten en zal ook helpen met het gebruik van het Connect Dossier. Daarnaast begeleid ik de evaluatie zodat er een goed beeld ontstaat van de ervaringen van zowel de studenten als de zorginstellingen. Ook zullen eventuele verbeterpunten besproken worden.

Ik ga mijn nieuwe rol met veel enthousiasme tegemoet en zie er naar uit om u/jullie te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Sytske

Sytske van Kampen - Connect Generations

Contact met Sytske?

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties