Ik wil me graag even voorstellen

Mijn naam is Mirjam Gijsbertsen. Vanaf januari ben ik werkzaam voor Connect Generations als Studentcoördinator.

Tijdens mijn studententijd heb ik in Utrecht gewoond. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar student-af. En heb ik ruime werkervaring opgedaan in (arbeids-)bemiddeling en begeleiding.

Wat mij erg aanspreekt bij Connect Generations is het verbinden van generaties. En ik werk graag mee aan de missie om eenzaamheid onder ouderen te verminderen door studentenhuisvesting.

Voor Connect Generations zal ik me voornamelijk richten op het contact tussen de studenten, de Zorgorganisaties en Connect Generations. Dit start al bij de aanmelding en screening. Jullie kunnen bij mij terecht voor alle uiteenlopende vragen rondom het wonen via Connect Generations. Ik denk graag met jullie mee over het organiseren van passende activiteiten en zal jullie ook helpen met het gebruik van het Connect Dossier.

Daarnaast begeleid ik de evaluatie zodat we een goed beeld hebben van jullie ervaringen, de ervaringen van de zorginstellingen en mogelijke verbeterpunten.

Mocht je vragen hebben kan je mij altijd bereiken via telefoon, app of mail.
Veel woonplezier en graag tot ziens!

Mirjam Gijsbertsen

Gitta Klopper - Connect Generations

Gitta Klopper

06-30 24 01 99

info@connectgenerations.nl

Contactpersoon organisaties